VÁŽENÍ RODIČE, MOC VÁM DĚKUJI ZA VAŠI PŘÍZEŇ A ZÁJEM O PŘÍMĚSTKÝ TÁBOR, KTERÝ UŽ NĚKOLIKÁTÝM ROKEM JEN DÍKY VÁM A VAŠIM DĚTEM REALIZUJI.

Pro letošní rok jsem přemýšlela, zda tábor vůbec realizovat pro moji profesní vytíženost a také pro nárůst cen. Jak mnozí z Vás vědí, nejsem neziskovou organizací, nedosáhnu na dotace, přesto je v mém zájmu zachovat cenu co možná nejnižší. Bohužel v letošním roce dosahuje cena vyšších částek. Je to dáno nejen nárůstem cen, ale zkusila jsem do programu opět zařadit výlety či netradiční aktivity. Považuji proto za důležité upozornit rodiče na skutečnost, že tábor bude realizován pouze v okamžiku, kdy se přihlásí takový počet dětí, který min. ve 100% výši pokryje případné výdaje spojené s realizací daného turnusu. V minulém roce se stalo, že některé turnusy byly plné do několika hodin po zveřejnění mé nabídky. Jak to bude ale v letošním roce, nevím, ale o případném zrušení některého z turnusů bych Vás informovala co nejdříve. Děti bude možné registrovat od 1.5. do 15.6.2023.

Na město Klobouky u Brna v následujících dnech zašlu žádost o finanční podporu, kterou bych opět použila na snížení ceny za tábor.

Protože jsou všechny mé turnusy zaměřené pohybově a dbáme na pobyt venku a v přírodě, je možné žádat některé zdravotní pojišťovny o finanční příspěvek. Potvrzení vystavuji automaticky.

Ing. Marie Jakubcová, PhD.